Ajankohtaista

6.5.2019

Saimme tuoreen hienon palautteen Osakesijoittajan maailmanvalloitus -kirjasta oululaiselta kirjailijalta ja osakesäästäjältä Kaisa Kerviseltä.

Kiitos vielä Kaisa! Palaute löytyy täältä.

Haastattelin Kaisaa hänen omista sijoitusperiaatteistaan, kokemuksistaan ja matkastaan sijoittajana aiemmassa Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjassani.

--

Uusi tarjous!

Toimme Kaisan palautteen innoittamana saataville uuden edullisen kesätarjouksen!

Nyt "Osakesijoittajan maailmanvalloitus" + "Tuoton arvoitus ratkeaa" -kirjat yhteishintaan 50 euroa ale-koodilla "paketti50", ei muita kuluja. Alv ja toimitus Matkahuollon toimipisteverkoston kautta sisältyvät hintaan.

Vinkki! Jos olet lukenut jo toisen, voit antaa sen vaikka lahjaksi. 

Suora linkki yhteistilaukseen verkkokaupassamme - muista alennuskoodi "paketti50"

Aurinkoa kevääseen! :)

24.1.2019

Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Niin se vuosi vierii jo täyttä päätä eteenpäin ja uusi tarjous lanseerataan nyt. Kaikki sijoituskirja-kombinaatiot verkkokaupastamme tarjoushinnoista -5 % alennuskoodilla: ALE2019

-5 % extra-tarjous vain täällä, muista syöttää alennuskoodi: https://holvi.com/shop/kivaatekemista/

Laita tilaukseen myös puh.nro, niin lähetys tulee Matkahuollon toimipisteverkoston kautta seurantakoodilla. ALE-hintoihin sisältyvät lähetyskulut ja alv, eli ei lisäkuluja Sinulle. Kannattaa vähentää verotuksessa tulonhankkimiskuluna.

Uuden Osakesijoittajan maailmanvalloituksen laajaan sisältöön case-esimerkkeineen ja haastatteluineen voit tutustua tästä.

15.11.2018

Nyt tapahtuu!

Osakesijoittajan maailmanvalloitus on saatavana useassa eri kanavassa, esimerkkeinä tämän sivuston tilauslomake, kätevä verkkokauppamme sekä Suomalaisen Kirjakaupan myymälät todella kattavasti ympäri Suomen, aivan pienimpiä Suomalaisia lukuun ottamatta.

Kaikki kirjaan tutustuneet, joilta olemme saaneet kanssakirjoittani Jari Saarhelon kanssa palautetta, ovat pitäneet sisältöä kiinnostavana. Kirjaa on todella luettu ja se on hienoa! Niin on tarkoituskin! :)

Olemme saaneet positiivista palautetta mm. kirjailija Karo Hämäläiseltä, toimittaja Mikko Jylhältä, yksityissijoittaja Pasi Turkulaiselta sekä kirjaan jo etukäteen tutustuneelta Osakesäästäjien Keskusliiton pitkäaikaiselta toiminnanjohtajalta (2006-2012), yksityissijoittaja Tomi Salolta.

--

Yksityissijoittaja ja sijoittajasuhdetehtävissä toiminut Tomi Lindell on innostunut twiittailemaan kirjasta aktiivisesti. Tomin twiitteihin voit tutustua Twitterissä @Linde_To -hashtagia seuraamalla. Kiitos Tomi!

Tomi Lindell (@Linde_To) twiittailee Osakesijoittajan maailmanvalloituksesta

Tomi Lindell (@Linde_To) twiittailee Osakesijoittajan maailmanvalloituksesta.

--

Saimme kunnian vierailla Jarin kanssa mm. sijoittamiseen erikoistuneen toimittaja Mikko Jylhän vieraan Yle Puheen Pörssipäivässä tiistaina 13.11.2018. Lähetys on kuunneltavissa täällä.

Vierailu Ylellä toimittaja Mikko Jylhän vieraana 13.11.2018, oikealta Jari, Mikko ja allekirjoittanut.

Vierailu Ylellä toimittaja Mikko Jylhän vieraana 13.11.2018, oikealta Jari, Mikko ja allekirjoittanut

--

Tällä viikolla vierailimme Jarin kanssa myös Keski-Uudenmaan Osakesäästäjien tilaisuudessa Järvenpäässä, isäntinä Keijo Loisti ja edellä mainittu Pasi Turkulainen.

Osannotto ja osallistuminen keskusteluun oli aktiivista ja varsinkin Jarin kokemukset kansainvälisestä sijoittamisesta herättivät mielenkiintoa!

Lopuksi yhteiskuva kustannustoimittajamme Liisa Poikolaisen kanssa Alma-talolta viime viikolta.

Tämän tiimin (oikealta Jari, Liisa, Henri) lisäksi kirjan sisältöön ja editointiin antoivat tärkeän panoksensa Taru Tarvainen (taittaja) ja Juha Kalliolahti (kannen suunnittelu).

Tämän tiimin (oikealta Jari, Liisa, Henri) lisäksi kirjan sisältöön ja editointiin antoivat tärkeän panoksensa Taru Tarvainen (taittaja) ja Juha Kalliolahti (kannen suunnittelu).

5.11.2018

Huh, vihdoin valmista pitkän, tammikuussa alkaneen ahertamisen jälkeen! :)

Toivotamme jo nyt hyviä lukuhetkiä yhdessä Jarin kanssa. Alla on kirjasta tietoa enemmän.

Henri

--

Osakesijoittajan maailmanvalloitus 

Marraskuussa 2018 on ilmestynyt uutuuskirja Osakesijoittajan maailmanvalloitus (Henri Elo, Jari Saarhelo, 324 sivua). Kirjan on kustantanut Alma Talent.

Osakesijoittajan maailmanvalloitus -kirja on kokoneen sijoittajan ja -sijoituskirjoittaja Jari Saarhelon ja kaksi aiempaa sijoituskirjaa kirjoittaneen Henri Elon yhteisteos. Jari tuo kirjaan erityisesti kokemus kansainvälisestä sijoittamisesta.

Kirjassa käydään Henrin aiempien kirjojen ja Jarin artikkeleiden tapaan kiintoisasti, tarinallisesti ja case-pohjaisesti läpi osakesijoittamista mutta myös muita sijoitusmuotoja, kuten rahastoja ja etf:iä, Suomesta ja maailmalta. Kirja sisältää myös sijoittajahaastatteluja!

Voit tilata uuden Osakesijoittajan maailmanvalloituksen tämän sivuston tilauslomakkeen kautta (lasku sähköpostilla) tai suoraan verkkokaupastamme, jolloin maksu hoituu näppärästi tilauksen yhteydessä. Molemmissa on sama edullinen hinta 37 e (sisältäen alv:n ja toimituksen), joka kannattaa vähentää verotuksessa. (ovh. 39 e)

Uuden kirjan sisällysluettelo on esitetty täällä.

Kirjan kirjoittajat Jari Saarhelo ja Henri Elo:

Jari SaarheloHenri Elo

10.9.2018

Henri KivaaTekemistä.fi -työssään Seikkailupuisto Huipussa Espoossa. Kuva: KivaaTekemistä.fi

Suomen keskeisiin varainhoitajiin kuuluva helsinkiläinen rahastoyhtiö Dividend House haastatteli DH yrittäjätarinoita -sarjassaan yrittäjää ja sijoituskirjailijaa Henri Eloa sekä yrityksen kuulumisista että Henrin työurasta media-alalla.

Kiitos kiinnostuksesta yritystämme ja tarinaamme kohtaan!

Lue haastattelu tästä!

--

Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjan saatavuus jatkuu hyvänä, mutta uusia painoksia siitä ei ole suunnitteilla.

Varmista Tuoton arvoitus omaksesi ja tilaa tästä. Henrin ensimmäinen kirja Löydä helmet - vältä kuplat! on loppuunmyyty.

Voit tutustua Tuoton arvoitukseen myös Akateemisessa Kirjakaupassa Helsingin keskustan, Espoon Tapiolan, Turun, Tampereen ja Jyväskylän myymälöissä.

20.7.2018

KESÄLUKEMISTA!

Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjan saatavuus jatkuu hyvänä myös kivijalassa! Paljon kiintoisia caseja, helppolukuisuutta ja viiden konkarin ennen julkaisemattomat haastattelut!

Tuli käytyä upeassa kesä-Helsingissä "männä viikolla" ja myös Akateemisessa Kirjakaupassa. Kirja on saatavilla edulliseen 29,90 € hintaan hyllyssä niin Helsingin keskustan, Espoon Tapiolan, Turun, Tampereen kuin Jyväskylän myymälöissä.

Tutustu Akateemisessa - tai tilaa suoraan näiden sivujen kautta!

Helsingin Töölönlahti 19.7.2018. Kuva: Henri Elo

Helsingin Töölönlahti 19.7.2018. Kuva: Henri Elo

8.5.2018

Tänään järjestettävien Tampereen Sijoitusmessujen kunniaksi kaikki Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjatilaukset kaikille koko viikon ajan 13.5. saakka vain 25 e (ei muita kuluja) tilattaessa täältä.

Myös allekirjoittanut pääsi messuille kiintoisaan paneeliin Pörssisäätiön kutsumana: Sijoituskirjailijat lavalla 8.5.2018 klo 15.30-16.15, Tampere-talo. Lisää messuista tästä.

Tervetuloa! :)

19.2.2018

UUSI MYYNTIKANAVA!

Tuoton arvoitus ratkeaa on nyt saatavilla suoraan hyllystä Suomen arvostetuimpiin kuuluvassa kirjakauppaketjussa Akateemisessa Kirjakaupassa.

 

Tuoton arvoitus ratkeaa, Akateeminen Kirjakauppa

Kirja on hyllyssä edulliseen 29,90 € hintaan Helsingin keskustan, Espoon Tapiolan, Turun, Tampereen sekä Jyväskylän myymälöissä.

Käy tutustumassa! :)

Akateeminen Kirjakauppa 2018, Helsinki

Kuvat uudistuneesta Helsingin keskustan (Pohjoisesplanadi 39) myymälästä viime viikolta. Myymälässä on nykyään viihtyivä kahvila, yllä olevan kuvan taustalla olevassa tilassa, 2. krs.

Sijoituskirjat ovat saatavilla kahvilan läheisyydessä, kadulta katsottuna 2. kerroksen vasemmalla sivustalla.

Tuoton arvoitus ratkeaa ja sijoituskirjat, Akateeminen Kirjakauppa Helsinki

Kuvat: Henri Elo

17.1.2018

UUSI KIRJAVIDEO ULKONA!

Osake on pala yritystä. Tulevan vuoden kurssiennustaminen on epäolennaista. Markkinatilanne lyhyesti.

Linkki videoon: www

Linkki kirjan tilaukseen: www

11.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta 2018 & kiitos kirjavuodesta 2017!

Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjan varastotilanne on hyvä ja toimitamme kirjat nopeasti edulliseen 30 e hintaan (tai 2 kpl 50 e), ei muita kuluja.

Kirja pääsi jälleen upeaan seuraan, kun kokenut yksityissijoittaja, Osakesäästäjien Keskusliiton hallituksen jäsen Tomi Salo otti kirjan esille Pörssisäätiön vuotuisessa kokeneiden sijoittajien tapaamisessa.

Kiitos Tomi!

Alla kuvaleike Pörssisäätiön jutusta (alkuperäinen kuva: Minna Heusala). Koko juttuun pääset tästä ja kirjatilaukseen tästä.

 

Ote Pörssisäätiön jutusta 8.1.2018: SIJOITTAJAKONKARIT KOOLLA – ”TEKEMÄLLÄ OPPII JA MAALAISJÄRJELLÄ PÄRJÄÄ PITKÄLLE”


« Edelliset 10   Seuraavat 10 »