Tutustu kirjaan

Haluatko vaurastua pörssiosakkeilla? Henri kokosi parhaat vinkit uutuuskirjaansa ja kyseli menestysreseptejä myös konkareilta.

Tässä osiossa voit tutustua Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjan eri osioihin: johdantoon, sisällysluetteloon, luetteloon case-esimerkeistä sekä takakannen tekstiin.

Kirjoitus- ja suunnittelutyössä on otettu huomioon palautteet ja kokemukset aiemmasta Löydä helmet - vältä kuplat! -kirjasta. Uusi kirja sisältää muun muassa sijoittajan kannalta keskeisten tunnuslukujen laskentakaavat kirjan lopussa. Tätä uudistusta ehdotti yksi kirjan haastateltavista, vantaalainen yksityissijoittaja Kari Tiainen.

Kirjassa etsitään myös laadullisia menestyjäyhtiön tuntomerkkejä, jotka hoksaamalla voit löytää sen helmiosakkeen, joka moninkertaistaa arvonsa.

Tuoton arvoitus ratkeaa -kirjassa pääsee ääneen kaikkiaan viisi kokenutta ja menestynyttä sijoituskonkaria. Sisällysluettelosta voit kurkistaa, keitä he ovat.

Uusi kirja on laaja-alainen mutta samalla samalla konkreettinen - esimerkein ja tarinallisesti - piensijoittajan maailmaan sukeltava opas. Johdannon lopusta näet, millaisiin kysymyksiin kirja pyrkii vastaamaan.

Rakennetta on elävöitetty paitsi case-esimerkein myös kuvaajin ja tekstinostoin. Taidettakaan ei ole unhoitettu. Nokialainen kuvataiteilija Pia Feinik (www.piafeinik.fi) on suunnitellut kirjan kannen sekä kuusi kuvituskuvaa, joista osa vilahtelee myös näillä kirjan kotisivuilla.

Kirjan taitosta on huolehtinut Pia Kauppinen (Grapica Oy) Järvenpäästä. Kirja on painettu Granon Kuopion painossa.